info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Smartlappen Workshop Superbe©

Schrijf uw eigen smartlap

Vormt het eenvoudige meezingen voor u geen uitdaging meer en denkt u een bijdrage te kunnen leveren aan de al rijke hoeveelheid schitterende Nederlandse smartlappen?!

Dan hebben wij voor u een uniek programma; De Smartlappen Workshop Superbe!

In deze workshop maakt u kennis met de geschiedenis, de techniek en de typische kenmerken van de smartlap. Maar vooral maakt u kennis met de praktijk van dit unieke genre.

Smartlappenworkshop in Amsterdam        Workshops in Amsterdam        Smartlappen zingen tijdens de smartlappenworkshop

U wordt mee terug genomen in de tijd van klassiekers als 'De glimlach van een kind' en 'Ach vader lief, toe drink niet meer'. Vanzelfsprekend zingt u uit volle borst mee, al is het maar om de stembanden alvast wat op te warmen.

Na het nodige inzingen (een goede presentatie is het halve werk) en het opdoen van de noodzakelijke basiskennis begint het echte werk: u wordt opgesplitst in teams en ieder team schrijft zijn eigen smartlap! De smartlap wordt geschreven op een bestaande melodie die u zelf kunt kiezen uit ons smartlappenboekje. Hierin staan zo'n 35 liedjes die allen kunnen dienen als uitgangspunt voor uw nieuwe tekst.

Echter, de klok tikt door en het moment breekt aan dat alle teams hun lied ook daadwerkelijk moeten gaan uitvoeren.

Dit is het moment suprème.... Welk team heeft de beste tekst? Welk team heeft alle theorie het beste verwerkt? Maar vooral welk team heeft het beste optreden? Ieder team mag het podium op om een spetterend optreden te geven voor het overige publiek.

Dit alles wordt begeleid, gepresenteerd en gejureerd door een presentator en een accordeonist. Na de optredens, die 'live' worden opgenomen op CD(!), zullen zij bekend maken welk team met de eer kan strijken en de oorkonde mee naar huis mag nemen.

U begrijpt dat dit veel hilariteit met zich meebrengt en voor u het beseft, blijkt het helemaal niet moeilijk te zijn om bij iedere deelnemer het echte gevoel voor smartlap zingen naar boven te halen! Dat er nog lang nagepraat zal worden over deze bijzondere ervaring, spreekt dan ook voor zich.

'De Smartlappen Workshop Superbe' is een hilarisch, spannend en ontspannend, teambuildend, maar vooral gezellig programma. Er wordt actief deelgenomen door het publiek en de workshop is geschikt voor alle leeftijden. Een echte aanrader dus, om met uw gezelschap eens iets heel anders te doen!

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 15 personen
2,5 uur

15 - 19 personen €44,00 p.p. excl. BTW

20 - 24 personen 34,00 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen €28,00 p.p. excl. BTW

> 30 personen 24,00 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding

Begeleiding door onze presentator en Amsterdamse accordeonist

Tekstboekje

Cd-opname

- Lunch/Diner
- Rondvaart
- Rondleiding
- Spelprogramma

Schone Smart

Meezingen in Mokum

De Klank van de Stad

Spoedcursus Amsterdams

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.