info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Percussieworkshop

Een swingende workshop die voor ontspanning, teambuilding en plezier zorgt!

Niets maakt van een aantal mensen in zo´n korte tijd een groep als samen muziek maken en weinig dingen zijn zo leuk om met een groep te doen. In luttele minuten is het ijs gebroken, de toon gezet, de sfeer gemaakt en een eenheid gesmeed. De percussieworkshop is een zeer dynamische ervaring. Er wordt geen minuut stilgezeten.

Percussieworkshop in Amsterdam        Samen muziek maken        Workshop Percussie in Amsterdam

Na een kort welkomstwoord gaan de handen uit de mouwen en worden op een speelse manier een aantal ritmes geklapt tijdens de warming up. Zijn de handen eenmaal warm en is iedereen wakker dan gaan we door naar het echte werk.

De eerste groep gaat van start op de surdo's: grote bastrommels met een imposante lage sound die je om je schouder hangt. Deze zetten een solide basis neer. Dan is het de beurt aan de repeniques en de snaredrums: deze vormen met een opzwepende 'backbeat' de motor van het geheel. Als laatste komen de agogo's, de tambourines en de tubes aan bod. Met hun tegendraadse accenten vormen zij de krenten in de pap.

Leef u uit op de trommels en bellen en laat u meeslepen door de opzwepende ritmes uit Brazilië.

Tijdens de percussieworkshop werken de deelnemers intensief samen en leren ze elkaar eens op een andere manier kennen. De deelnemers ontdekken hun creatieve kant door het bespelen van trommels en andere exotische slaginstrumenten. U merkt dat samenwerken heel belangrijk is, want wanneer men niet naar elkaar luistert wordt het een oorverdovend lawaai. U zult merken wanneer u op elkaar bent ingespeeld het resultaat verbluffend is. Binnen de kortste keren gaat het dak eraf!

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, voor kleine en grote groepen, voor elke gelegenheid en voor alle soorten bedrijven.

En onthoud goed…… Muzikale voorkennis of ervaring is niet nodig...

Ritme zit in ons allemaal!

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 15 personen
2 uur

15 - 19 personen €42,50 p.p. excl. BTW

> 20 personen 34,50 p.p. excl. BTW

50+ in overleg

Huur instrumenten

Huur locatie

Professionele begeleiding

- Lunch/Diner
- Rondvaart
- Rondleiding
- Spelprogramma

Onze andere Workshops
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.