info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

How to get Dutch in 90 minutes?!©

Een hilarische spoedcursus Nederlands worden

Stel: uw organisatie bestaat uit internationale werknemers en u wilt hun slagvaardigheid op de Nederlandse markt vergroten. Daartoe moeten zij op de hoogte zijn van de Nederlanders en de Nederlandse cultuur, zodat zij optimaal kunnen functioneren en mega-orders zullen binnenslepen!

How to become dutch in 90 minutes        Workshop integratie         Oer Hollandse workshop

Precies om deze reden is 'How to get Dutch in 90 minutes' ontwikkeld, een hilarische workshop Nederlandschap waarin u in hoog tempo kennismaakt met de Nederlandse cultuur in al haar verscheidenheid. Op gestructureerde wijze wordt de cursist meegenomen door het oerwoud van cultureel bepaald gedrag.


De cursusleiders behandelen typische Nederlandse normen en waarden. Koninginnedag, voetbal, een zakenlunch, kleding en kleedgedrag, Hollandse eetgewoontes, nationale feesten en natuurlijk het Engels spreken op z’n Hollands passeren de revue. De deelnemers worden overal actief bij betrokken. Zij kunnen na de workshop dan ook direct aan de slag met hun zojuist verworven vaardigheden (zoals klompendansen op salsamuziek)!
De workshop eindigt in een grote finale waarbij alle deelnemers uit volle borst meezingen met een echte Hollandse meezinger.

'How to get Dutch in 90 minutes' is een zeer humoristisch, interactief en vermakelijk dagprogramma, geschikt voor Nederlandse én internationale gasten. Waar de Nederlanders worden geconfronteerd met stereotypen en vooroordelen, krijgen de internationale gasten een indruk van de Nederlandse eigenaardigheden.


De workshop speelt zich af in een gezellig Amsterdams café en wordt gepresenteerd door twee acteurs. De voertaal is Engels en het geheel wordt muzikaal omlijst door een echte Amsterdamse accordeonist. 

 

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

Vanaf 20 personen
±1,5 uur

Prijs op aanvraag

Workshop ´How to get Dutch in 90 minutes´

Begeleiding van twee acteurs

Begeleiding van een Amsterdamse accordeonist

Drankjes tijdens de workshop

- Lunch/Diner

- Rondvaart

- Rondleiding

Voor andere leuke programma's voor internationale gasten kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.