info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

De workshop Speeddaten©

Speeddating met spoed, nu ook op de werkvloer

Volg deze hilarische workshop voor de fijne kneepjes van dit datingvak bij de theatrale dames Hogeboom en Verdurmen. Speeddating is snel, wervelend, spannend, intens, uitdagend, leerzaam en ook uitermate geschikt voor opperste teambuilding binnen uw bedrijf.

Speeddaten in Amsterdam        Netwerk workshop        Kennismakingsprogramma Speeddate Workshop

In het centrum van Amsterdam wordt u hartelijk en warm ontvangen in een ontspannen sfeer. Om de zenuwen de baas te blijven is er de mogelijkheid gebruik te maken van een glaasje pleegzuster bloedwijn of een andere rustgevende versnapering.

Voor succesvol daten is een goede indeling van de verschillende opleidings- en werkvloerniveaus van belang...

De eerste activiteit die de deelnemers in de startblokken doet zetten, is een bijzondere IQ-test en deze leidt natuurlijk tot een verrassend door elkaar heen gehusseld deelnemersveld. Hogeboom en Verdurmen hebben uit persoonlijke ervaring een aantal matchcriteria opgesteld en deze opmerkelijke lijst wordt met het betrokken publiek doorgenomen en eventueel aangevuld op basis van de interactie die ontstaan is; de dames zijn aanstekelijk in hun benadering van deze materie. Om in de praktijk beslagen ten ijs te komen is het belangrijk te weten wat de Do’s en de Don’t’s zijn……….

Om dat onderscheid goed te maken zijn psychologisch inzicht, sociale intelligentie en een bewust gebruik van de lichaamstaal nodig, allemaal zaken waar de beide levenswijze dames u in gaan onderwijzen.

Het grote moment is aangebroken dat de deelnemers in het datingdiepe gaan springen; in snel tempo worden de kennismakingsgesprekken gevoerd en geven de kandidaten elkaar voor de praktijkuitvoering een puntenwaardering, die tot een mannelijke en vrouwelijke winnaar gaat leiden. Dit wedstrijdelement maakt de uitdaging om bijzonder je best te doen nog groter, de zegevierende man en vrouw uit het gezelschap winnen de datingtrofee en zingen samen met de dames Hogeboom en Verdurmen een inhoudelijk op uw bedrijf geschreven ultiem liefdeslied.

De Workshop Speeddating, de enige date die u niet mag missen!

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 30 personen
± 2 uur

Prijs op aanvraag

Workshop ´Speeddaten´

Drankjes tijdens de workshop

- Lunch/Diner

- Rondvaart

- Rondleiding


Onze andere Workshops
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.