info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Make your own Weddingcake

Maak samen met de aanstaande bruid de 'droomtaart' voor het huwelijk!

 

De bruidsjurk, de bloemen, de ringen… en niet te vergeten de bruidstaart! Groot of klein, klassiek of modern? Je bepaald het helemaal zelf tijdens de ‘Wedding cake workshop’ in de keuken van Nederlands bekendste chocolatier Kees Raat! Is er iemand in uw omgeving die binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Dan is dit het perfecte activiteit voor uw vrijgezellenfeestje!

U wordt ontvangen met koffie, thee en een chocolade dip met aardbeien, marshmallows en gedroogde kumquats. Na deze zoete verleiding gaat u aan de slag met de bruidskoekjes en de bruidstaart, waarbij er terplekke wordt bepaald hoe deze eruit gaan zien!

Uiteindelijk wordt de taart aangesneden en gezamenlijk opgegeten, eventueel met een flesje ‘bruidstranen” erbij! Neem dus uw camera mee, zodat u dit gevoelige plaatje vast kunt leggen voor in de fotoboeken!

Natuurlijk kan er ook voor gekozen worden de bruidstaart en de koekjes mee naar huis te nemen en te laten pronken op de bruiloft!

Scilderworkshop in Amsterdam        Vrijgezellenuitje Amsterdam        Workshops, vrijgezellenfeestjes en personeelsuitjes in Amsterdam

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijfend arrangement? Stuur dan een email naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

 

Vanaf 10 personen
2 uur.
p.p. excl. BTW 

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.