info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Zoo & Zoek

Een kijkje achter de schermen van de oudste dierentuin van Nederland en een spannende speurtocht langs de mooiste plekjes van Amsterdam

Achter de schermen bij Artis

U brengt een bezoek aan de oudste dierentuin van Nederland; Artis. Een echte stadsdierentuin gelegen in het centrum van Amsterdam. Ontdek weer het kind in u bij het aapjes kijken, het uitdagen van de pauw en het laten brullen van de leeuw!

Het is echter geen gewoon bezoekje, want wat voor gewone bezoekers verborgen blijft, gaat u bekijken!

Onze unieke rondleiding 'Artis achter de schermen' laat u kennis maken met alle bijzonderheden die het werken en leven in een dierentuin zo specifiek maken.

Rondleiding Artis        Artis de stadsdierentuin van Amsterdam        Rondleiding achter de schermen bij Artis

Lunch

Na dit bijzondere bezoek wordt u begeleid op een korte wandeling naar een gezellig restaurant waar u zal aanschuiven voor de lunch. Aan het einde van de lunch wordt uw gezelschap in teams verdeeld en krijgt u de spelregels voor de Amsterdamsche Wandelwedstrijd uitgelegd.

De énige échte Amsterdamsche Wandelwedstrijd

Tijdens onze Amsterdamsche Wandelwedstrijd komt u op verassende en bijzondere plekken in het oude centrum van Amsterdam. Bekende en onbekende plaatsen in de binnenstad, waar het doodstil is of waar u iets bijzonders ontdekt. Met uw team maakt u een tour aan de hand van een vragenlijst en een kaart van Amsterdam. Alleen het begin- en eindpunt staan vast. Door de vragen goed te beantwoorden leidt u uzelf door de speurtocht heen!

Algemene ontwikkeling, speurzin en gezond verstand brengen u naar de overwinning.De wandeling eindigt in een gezellig café waar u met uw gezelschap nog even kunt naborrelen en waar natuurlijk de winnaar bekend wordt gemaakt.

 

(Wij kunnen dit programma voor u ook laten eindigen op een rondvaartboot. Hier kunt u met uw gezelschap nog even heerlijk naborrelen terwijl u geniet van het uitzicht op de Amsterdamse grachten. Voor voorwaarden en prijzen, neem contact met ons op.)

 

Vanaf 10 personen
6 uur
€71,50 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding gedurende het gehele programma

Entreebewijs Artis

Ontvangst met koffie en gebak

Rondleiding achter de schermen van Artis

Lunch bestaande uit soep, diverse broodjes, fruit, koffie, thee en melk

Deelname aan de Amsterdamsche Wandelwedstrijd

Plattegrond van Amsterdam

Prijs voor winnende team

- Diner
- Rondvaart

- Workshop

Onze andere Dagarrangementen
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.