info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Met Trees over de Wallen©

Een theatrale wandeling door de Amsterdamse rosse buurt

Trees Bakker runt de bedrijfskantine van Amsterdam Entertainment. Met name haar broodje bal is een veelgevraagd lunchgerecht. Voordat Trees bij ons kwam werken, werkte ze als toiletjuffrouw in diverse cafés op de Wallen.

In de jaren dat zij achter haar schoteltje zat, heeft zij een enorme schat aan verhalen, informatie en roddels verzameld over de Amsterdamse Wallen. Omdat wij u haar ervaringen niet willen onthouden, neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld.

Met Trees over de Wallen        Stadswandeling Rosse Buurt Amsterdam        Rondleiding Redlight District

Tijdens de rondleiding vertelt zij u over het ontstaan en de ontwikkeling van Amsterdam, van vissersdorp tot de metropool die zij nu is. Het accent van haar verhaal ligt vanzelfsprekend

op de voornaamste activiteit op de Wallen. Zij informeert u op haar eigen unieke wijze over de (laagste) tarieven en de belastingvoordelen voor de dames én de bezoekers van dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.

Trees is een warme, humoristische en excentrieke persoonlijkheid die een bijzondere band heeft met deze omgeving en dat zult u beslist merken aan haar verhaal.

'Met Trees over de Wallen' is een hilarische en onvergetelijke rondleiding waarbij u ook nog het één en ander opsteekt! 

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan naar : 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 6 personen
1,5 uur
22,00 p.p. excl. BTW
Theatrale wandeling o.b.v. Trees
- Lunch/Diner
- Rondvaart
- Workshop
- Spelprogramma

Onze andere Theatrale Wandelingen

Broodje Mokum II

Babes & Booze

Float & Walk

In Oud Amsterdam

Diner Trees

Amsterdam Magistraal

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.