info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Het Koninklijk Paleis

Een rondleiding in het Koninklijk Paleis op de Dam

Een van de mooiste bezienswaardigheden van heel Nederland staat bijna het hele jaar voor u open. Het Koninklijk Paleis op de Dam is een oase van schoonheid, kunst en pracht en praal. Wanneer u zich in de burgerzaal bevindt, waant u zich even als lid van de koninklijke familie.

Het schitterende paleis neemt u mee terug in de tijd. Het prachtige historische en culturele monument weerspiegeld de glorietijd van Nederland uit de 17e eeuw. De verschillende zalen en kamers, zestien om precies te zijn, geven u een kijkje in de wereld van overweldigende overvloed.

Koninklijk Paleis op de Dam        De Dam Amsterdam        Rondleiding Koninklijk Paleis

Elk schilderij, ornament en vertrek hebben een persoonlijk uniek verhaal waar naar geluisterd moet worden. Onder begeleiding van een professionele gids wordt de schitterende geschiedenis ten gehore gebracht.

De betoverende uitwerking van het paleis vindt zijn weerslag in het gebruik. Hoge staatsbezoeken, de nieuwjaarsreceptie van de Koningin en andere officiële ontvangsten vinden in het paleis plaats. Tevens worden er jaarlijks diverse uitreikingen georganiseerd waarbij u kunt denken aan de Erasmusprijs, de Zilveren Anjer en de Prins Claus prijs.

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

 

Vanaf 10 personen
1,5 uur

€17,50 p.p. excl. BTW


Entree Koninklijk Paleis

Rondleiding obv een professionele gids

- Lunch/Diner
- Rondvaart
- Workshop
- Spelprogramma
Majesteitelijk Mokum
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.