info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Achter de schermen bij Artis

Een kijkje achter de schermen van Nederlands oudste dierentuin!

U brengt een bezoek aan de oudste dierentuin van Nederland; Artis. Een echte stadsdierentuin gelegen in het centrum van Amsterdam. Ontdek weer het kind in u bij het aapjes kijken, het uitdagen van de pauw en het laten brullen van de leeuw!

Het is echter geen gewoon bezoekje, want wat voor gewone bezoekers verborgen blijft, gaat u bekijken!

Allereerst wordt u ontvangen met een kopje koffie, thee en taart. Hierna gaat u een kijkje nemen achter de schermen. Een medewerker van Artis neemt u mee op een wandeling die u langs diverse onderdelen van de dierentuin voert, waarbij u op plekken komt die normaal voor het publiek gesloten blijft.

Rondleiding Artis        Artis de stadsdierentuin van Amsterdam        Rondleiding achter de schermen bij Artis

Tijdens de rondleiding ziet u bijvoorbeeld de nachtverblijven van de roofdieren of het indrukwekkende voedselmagazijn. Of wat dacht u van een kleine rondleiding achter de schermen in het aquarium. Hier krijgt u een idee van de techniek, de verzorging, de behandeling van probleemgevallen en de wijze waarop het aquariumwater wordt gezuiverd. Wist u bijvoorbeeld al dat het water uit het aquarium afkomstig is uit de Perzische Golf?!

Dit en nog veel meer ontdekt u op deze unieke rondleiding 'Achter de schermen bij Artis'. Zo maakt u kennis met alle bijzonderheden die het werken en leven in een dierentuin zo specifiek maken.

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 10 personen
2 uur voor ontvangst en rondleiding.
(Na de rondleiding kunt u in Artis blijven.)
10 - 14 personen €37,00 p.p. excl. BTW
15> personen €32,50 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding gedurende het gehele programma

Entreebewijs Artis
Ontvangst met koffie, thee en taart
Rondleiding achter de schermen

- Lunch/Diner
- Rondvaart
- Workshop
- Spelprogramma
Zoo & Zoek
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.