info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

 

Hier vindt u enkele reacties van onze gasten. Als dit u nog niet voldoende heeft kunnen overtuigen, neem dan contact met ons op.

 

Jolande van der Meer

"Beste mensen van Amsterdam Entertainment. Ons uitje afgelopen zaterdag was in één woord TOP!!!! Fantastisch hoe jullie ons ontvingen en begeleidden (Djony, je bent een schat). De rondvaart was prachtig, we hadden buikpijn van het lachen met Yoka en het eten was hartstikke goed. Kortom een geweldige dag. Heel erg bedankt voor al jullie moeite en inzet en zeker tot de volgende keer."

 

Mw. Roelofs-Visscher

"Beste Nina. Graag wil ik je langs deze weg nogmaals hartelijk danken voor het geweldige programma in Amsterdam. Ik heb alleen maar goede en zeer enthousiaste reacties van de overige dames gehad en terecht. Bij jullie is de klant nog echt Koning(in). Ik zal jullie zeer zeker bij al mijn relaties aanbevelen."

 

Trea Bakker

"Gistermiddag hebben wij met z'n 5en de rondleiding over de Wallen gehad met Trees. We wisten absoluut niet wat we moesten verwachten, maar het was helemaal geweldig. Trees valt op, weet de mensen te boeien, kan lekker ouwehoeren en neemt je mee naar de gekste plekjes. We hebben vreselijk gelachten. ook hebben we nog gezellig nagezeten in een proeflokaal.

Trees, hartstikke bedankt voor de leuke middag."

 

Bert Jansen

"Hoewel we eerst twijfel hadden of het smartlappen schrijven wel iets voor onze groep was, hebben we ons gelukkig door jullie laten overtuigen. We waren zelf verbaasd over de kwaliteit van de zelfgeschreven teksten en de onvermoede zangtalenten onder de collega's. Dit programma is een regelrechte aanrader. Ook de rest van de dag was goed georganiseerd en verliep vlekkeloos. Het eten, niet onbelangrijk, was prima en in een gezellig restaurant. We waren echt heel, heel erg tevreden. Enorm bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid."

 

Pim en Sebastiaan

"Beste Nina en collega's. Hoewel ik het mondeling al uitgebreid heb gedaan wil ik je graag nogmaals enorm bedanken voor jullie fantastische inzet bij de organisatie van ons huwelijk. Alles, maar dan ook werkelijk alles was perfect. De locatie, de aankleding, de catering, de muziek alles was precies zoals wij voor ogen hadden. Onze gasten hebben zich rot gelachten om de speech van Henriëtte en van de wandelingen heeft iedereen erg genoten. Knap hoe jullie klasse en humor weten te combineren.

Jullie hebben nogmaals onze verwachtingen meer dan waargemaakt. In alle opzichten zijn jullie echte professionals. Nogmaals onze dank."

 

Wies de Boer

"Beste Nina, je vroeg me naar een reactie op onze jaarlijkse vriendinnen-dag. Bij deze in één woord; geweldig!"

 

Anita Molenaar

"Ik zit al heel wat jaartjes in de feestcommissie en heb al heel wat uitjes mogen organiseren, maar ik moet echt zeggen dat jullie met vlag en wimpel uitsteken boven jullie collega's. Jullie zijn echt betrokken en gaan meer dan 100% voor jullie klanten. Het is jullie echt gelukt om voor onze zeer diverse groep een programma samen te stellen dat voor iedereen aantrekkelijk was. Dit bleek ook wel uit het feit dat 90% van de medewerkers is meegegaan wat nooit eerder is gebeurd! De feestcommissie heeft alleen maar superenthousiaste reacties gehad. Dus zeker weer tot volgend jaar!"

 

Ingrid Oystra

"Ik heb Jet nu 3 keer 'meegemaakt'. Tijdens een rondleiding in de Jordaan, op de Wallen en nu dus op de boot. Ze gaat helemaal in haar rol en het was iedere keer dolle pret en topgezellig!"

 

Marja Veenstra

"Met veel plezier kijken we terug op onze dag die jullie prima in elkaar gezet hebben. Wat mij betreft een absolute aanrader voor mensen die interesse hebben in een activiteit in Amsterdam om dat via jullie bureau te regelen."

 

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.