info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Bierproeverij

Altijd al geïnteresseerd geweest in bier? Wij nemen u mee naar een echt Amsterdams biercafé in hartje Amsterdam: 't Arendsnest. Hier wordt, in tegenstelling tot andere biercafés in Amsterdam, alleen bier geschonken afkomstig uit Nederlandse bierbrouwerijen.

Met meer dan 120 verschillende bieren op voorraad en maar liefst 30 verschillende bieren op de tap is er voor ieder wat wils. Onder begeleiding van een echte bieroloog leert u de kneepjes van het fijnproeven en beleeft u een sensatie aan diverse biersmaken!

Bierproeverij in Amsterdam       Bier proeven in Amsterdam        Bierproeverij uitje

Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aan bod: de geschiedenis van het bier, het brouwproces, de brouwerijen, de verschillende types bier en uiteraard het proeven van het bier! De proeverijen verschillen van vier tot tien bieren, die in kleine proefglaasjes van twaalf cl geserveerd worden.

Uiteraard is het mogelijk om naast de bierproeverij uw hele dag/avond te laten verzorgen door Amsterdam Entertainment. Afhankelijk van uw groepsgrootte, uw wensen en uw budget hebben wij diverse mogelijkheden voor een inspirerend uitje en een heerlijke lunch en/of diner in de binnenstad van Amsterdam of daarbuiten.

 

Vanaf 8 personen
1 tot 2 uur
Vanaf €15,50 p.p. excl. BTW

Bierproeverij van vier, zes, acht of tien bieren

Koud bittergarnituur

- Lunch/Diner
- Rondleiding

- Rondvaart

- Workshop

- Spelprogramma

Likeur en Jeneverproeverij

Whisky Proeverij

Champagneproeverij

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.