U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.
info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Amsterdam Entertainment

een passie voor organiseren én voor Amsterdam

Vanuit ons kantoor, gelegen aan het Haarlemmerplein in het centrum van de stad, organiseren wij programma's in Amsterdam.

Ons team bestaat uit ervaren, zeer enthousiaste medewerkers die één passie delen; Amsterdam. Dagelijks houden wij ons bezig met het bedenken van nieuwe programma's en het ontdekken van de nieuwste en leukste activiteiten en locaties in de stad.

Daarbij bedenken en produceren wij zelf theatrale programma's zoals onze theatrale wandelingen (stadswandelingen met acteurs) en shows zoals 'Als de Dag van Toen'.

Onze uitgangspunten zijn humor, kwaliteit, niveau, originaliteit, én respect voor de stad en haar inwoners.

Amsterdam Entertainment wordt geleid door Willem Jan Romijn en Nina Verrijt.

 

Nina Verrijt

De dagelijkse leiding is in handen van Nina Verrijt. Zij managed een        team van enthousiaste medewerkers en freelancers. Nina studeerde af  aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Tijdens haar studie liep zij stage bij  Amsterdam Creative Productions (het moederbedrijf van Amsterdam Entertainment). Na haar afstuderen kreeg zij direct een baan bij ACP aangeboden om na twee jaar de leiding over Amsterdam Entertainment op zich te nemen.

"Mijn werk is een dagelijks feest. Ik heb een top team om me heen,  superleuke collega's, en ik werk in de allerleukste stad van Nederland (hoewel Oeteldonk altijd een speciaal plekje in mijn hart zal houden. Ik blijf een Brabantse natuurlijk). We werken elke dag, met veel plezier, aan het waarmaken van onze pay-off; de leukste uitjes van Amsterdam. Mag ik u uitnodigen om u te laten overtuigen?"

 

Willem Jan Romijn

AE is een dochterbedrijf van Amsterdam Creative Productions, één van de leidende partijen in de Amsterdamse evenementen en incentive wereld. Directeur eigenaar Willem Jan Romijn studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en was na zijn afstuderen werkzaam als uitvoeren producent. In de loop der jaren richtte hij zich meer en meer op het organiseren van evenementen. In 2007 nam hij Amsterdam Creative Productions over, het bedrijf waar hij als creative director werkzaam was.

"Ik vind het belangrijk dat onze klanten zich ook werkelijk onze gast voelen als zij in Amsterdam zijn. Daarom worden onze klanten ook altijd ontvangen bij het begin van het programma én waar nodig, begeleid. Humor, kwaliteit en eerlijkheid zijn voor mij kernwoorden bij het bedenken en organiseren van programma's.

Ik ervaar het als een enorme luxe om elke dag in deze prachtige stad te mogen werken, met leuke en inspirerende collega's én voor aardige klanten. Wie kan zeggen dat hij elke dag een feestje heeft; ik!"

 

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.