info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Schilderachtig Amsterdam

Stadswandeling door de oude binnenstad van Amsterdam en een inspirerende workshop schilderen in de Jordaan

Stadswandeling

Allereerst wordt u in een gezellig Amsterdams café ontvangen met koffie, thee en appeltaart. Hierna wordt u opgehaald door uw gids, die u meeneemt voor een wandeling door de binnenstad van Amsterdam. Een stad als Amsterdam is altijd een aantrekkelijke plek voor kunstschilders. De vele mooie plekken in de oude binnenstad, zorgen voor -letterlijk- schilderachtige taferelen. Tijdens de wandeling maakt u foto's* van alle bijzonderheden die u tegenkomt. De gids voert u langs vele grachten, bruggetjes, hofjes en grachtenpanden. Dus aan inspiratie geen gebrek!

Lunch

In een gezellig restaurant in de Jordaan schuift uw gezelschap aan voor een lunch. Ondertussen kunt u nog eens rustig uw foto’s bekijken.

Stadswandeling door de Jordaan        Schilderworkshop in de Jordaan        Schilderworkshop

Schilderworkshop

Na de lunch wordt u naar een echt schildersatelier midden in de Jordaan gebracht. Hier wordt u ontvangen door onze kunstschilder. Schildersezels, kwasten en verf staan al voor u klaar. U selecteert één van de door u gemaakte foto's en onder de inspirerende leiding van de kunstschilder maakt u uw eigen schilderij van Amsterdam.

Aan het  einde van de workshop worden de kunstwerken, onder het genot van een drankje, geëvalueerd. Met uw eigen souvenir onder de arm, verlaat u het atelier. In de Jordaan zijn tientallen sfeervolle cafés te vinden dus wellicht borrelt u hier nog even na.

 

* U dient uw eigen camera's mee te nemen

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 10 personen
5 uur

Vanaf 70,00 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding gedurende het programma
Koffie, thee en appeltaart
Stadswandeling o.b.v. professionele gids
Lunch bestaande uit soep, luxe broodjes, koffie, thee en melk

Prints van de foto's

Schilderworkshop

Begeleiding van de kunstenaar

Doeken van 80 bij 100 (per 4 gasten)

Materiaal (doek, verf, kwasten)

Drankjes tijdens de workshop

- Diner

- Spelprogramma

Fietsen en Vandalen
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.