info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Majesteitelijk Mokum

Na een bezoek aan het Koninklijk Paleis op de Dam een vorstelijke rondleiding door het oude centrum en de Jordaan

Paleis op de Dam

U wordt vorstelijk ontvangen bij het Paleis op de Dam door een medewerker van Amsterdam Entertainment. Hier krijgt u een rondleiding o.b.v. een professionele gids. Aanschouw de schitterende ornamenten en alle andere prachtigheden uit dit monumentale paleis.

De Blauwe Parade

Na al deze indrukken is het tijd voor een lunch met een gouden randje. U wordt begeleid naar de authentieke  lunchroom ‘’De Blauwe Parade’’ in de Port van Cleve. De Blauwe Parade, vroeger ook wel bekend als The Old Dutch Inn, is een levendige oud-hollandsche bar die koningin Wilhelmina in 1887 heeft gekregen van keizer Maximilliaan van Oostenrijk. Deze lunch, ofwel koffietafel, zal u zeker welgevallen.

Nadat u bent voldaan van de lunch wordt u opgeschrikt door mevrouw van Burgelaer-Emmer (spreek uit als Emmère), een vurig aanhangster van ons vorstenhuis en de monarchie. Jaargangen 'Ons Vorstenhuis' liggen hoog opgestapeld in haar vestibule, de stamboom van de Oranjes kent zij uit haar hoofd en haar favoriete drankje is Oranjebitter on the rocks.

Rondleiding Artis        Artis de stadsdierentuin van Amsterdam        Rondleiding achter de schermen bij Artis

Oranje Boven

Zij neemt u mee op een wandeling door het centrum van Amsterdam, langs plaatsen die een rol hebben gespeeld in de relatie tussen de Oranjes en Amsterdam. Een relatie die niet altijd gemakkelijk is geweest, maar toch een relatie die, ondanks dieptepunten in het verleden momenteel zeker hartelijk te noemen is.

Na deze waanzinnige wandeling eindigt u in een bekend Jordanees café waar uw gids met u het glas zal heffen op het Oranjehuis.

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 10 personen
6 uur

68,50 p.p. excl. BTW

- Ontvangst en begeleiding zoals omschreven gedurende de gehele dag

- Entree Paleis op de Dam

- rondleiding o.b.v. een professionele gids door het Paleis op de Dam

- lunch inclusief koffie, thee, melk, jus d'orange

- theatrale wandeling ''Oranje Boven''

- drankjes in café

- koud borrelgarnituur

- Diner

- Rondvaart

- feestavond

Onze andere Dagarrangementen

Vrijgezellenfeestjes

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.