info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

In Oud Amsterdam

Leer alles over de geschiedenis en het ontstaan van Amsterdam

Amsterdams Historisch Museum

U wordt ontvangen met koffie, thee en appeltaart. Uw gastheer begeleidt u naar het mooie Amsterdams Historisch Museum, waar u van een gids een rondleiding krijgt en alles leert en ziet over het ontstaan van de stad.

Lunch

Vanuit het museum wandelt u met uw gastheer/gastvrouw naar een gezellig Amsterdams restaurant waar u van een heerlijke lunch kunt gaan genieten.

Na de lunch doet een excentriek uitziende dame haar intrede, Trees Bakker.

Amsterdams Historisch Museum        Stadswandeling Rosse Buurt Amsterdam        Rondleiding Redlight District

Met Trees over de Wallen©

Trees Bakker runt de bedrijfskantine van Amsterdam Entertainment. Met name haar broodje bal is een veelgevraagd lunchgerecht. Voordat Trees bij ons kwam werken, werkte ze als toiletjuffrouw in diverse cafés op de Wallen.

In de jaren dat zij achter haar schoteltje zat, heeft zij een enorme schat aan verhalen, informatie en roddels verzameld over de Amsterdamse Wallen. Omdat wij u haar ervaringen niet willen onthouden, neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld.

Tijdens de rondleiding vertelt zij u over het ontstaan en de ontwikkeling van Amsterdam, van vissersdorp tot de metropool die zij nu is. Het accent van haar verhaal ligt vanzelfsprekend

op de voornaamste activiteit op de Wallen. Zij informeert u op haar eigen unieke wijze over de (laagste) tarieven en de belastingvoordelen voor de dames én de bezoekers van dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.

Trees is een warme, humoristische en excentrieke persoonlijkheid die een bijzondere band heeft met deze omgeving en dat zult u beslist merken aan haar verhaal.

'Met Trees over de Wallen' is een hilarische en onvergetelijke rondleiding waarbij u ook nog het een en ander opsteekt!

Trees bezoekt met u de Condomerie (alleen tijdens openingstijden) en brengt u ten slotte naar een oud bruin café, waar u nog even gezellig kunt naborrelen.

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 10 personen
5 uur

70,50 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding gedurende het gehele programma

Koffie, thee en appeltaart

Rondleiding met gids door Amsterdams Historisch Museum

Lunch bestaande uit soep, luxe broodjes, koffie, thee en melk

Rondleiding ‘Met Trees over de Wallen’

Presentje Condomerie

Twee drankjes (bier, fris en wijn) p.p. in café

- Diner
- Rondvaart
- Spelprogramma

- Workshop

Broodje Mokum II

Babes & Booze

Float & Walk

Diner Trees

Amsterdam Magistraal

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.