info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Hou jij mijn tassie effe fast?!

Een heerlijk dagje uit met uw vriendinnen inclusief een bezoek aan het bijzondere Tassenmuseum en een hilarische wandeling met Yoka door de Jordaan.

Lunch

U wordt ontvangen in het bijzondere tassenmuseum, gevestigd in een historisch pand uit 1644 aan de Herengracht. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd.

Tassenmuseum

Na de lunch wordt u meegenomen op een rondleiding door het tassenmuseum. Tijdens de rondleiding zult u verrast worden door de leuke anekdotes en verhalen over de geschiedenis van de tas.Elke vitrine laat u een aantal pronkstukken zien. Of het nu gaat om een klassiek model van Chanel of Louis Vuitton, of om de tas in vorm van een cruiseschip of tijdschrift, om de buidel die toebehoorde aan een lid van een koningshuis of om de tas van popster Madonna. Iedere tas heeft zijn eigen bijzondere verhaal.

 

Met Trees over de Wallen        Stadswandeling Rosse Buurt Amsterdam        Cocktailworkshop in Amsterdam

Watertaxi

Aan de steiger bij het Tassenmuseum ligt wel een heel bijzonder vervoersmiddel op u te wachten; de watertaxi! Terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op Amsterdam vanaf het water, wordt u naar de volgende bijzondere locatie vervoerd.

 

Met Yoka door de Jordaan

Wanneer u aanlegt bij de steiger in de Jordaan wordt u opgewacht door een bijzonder uitgedoste dame. Ze lijkt zelfs een tikkeltje tipsy. Zij neemt u mee op haar hilarische wandeling door de Jordaan. Yoka vertelt u alles over het ontstaan en de geschiedenis van deze bijzondere buurt.

Borrel

De wandeling eindigt in café Lowietje, bekend uit de populaire tv-serie Baantjer, waar Yoka voor u nog een heerlijke Jordaanmedley zal zingen.

 

 

 

Vanaf 10 personen
6 uur

85,00 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding gedurende het hele programma

Entree Tassenmuseum

Lunch in het Tassenmuseum

Rondleiding door het Tassenmuseum o.b.v. een professionele gids

Transfer per watertaxi

Theatrale wandeling o.b.v. Yoka

Borrel in Amsterdams café

Onbeperkt bier, wijn en fris in café

Borrelgarnituur in café

- Diner

Rondleiding tassenmuseum

Theatrale wandeling met Yoka door de Jordaan

Onze Vrijgezellenfeestjes

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.