info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Fietsen en Vandalen

Een fietstocht door Amsterdam en na de lunch (gelegitimeerd) een graffitikunstwerk maken

Na de koffie en de taart wordt u verdeeld in kleinere groepjes. Aansluitend maakt u onder begeleiding van onze enthousiaste gidsen een fietstocht door Amsterdam. Tijdens de rondleiding worden verschillende buurten van Amsterdam aangedaan. De Wallen, natuurlijk de Jordaan, maar ook het Vondelpark.

Lunch

De tocht eindigt bij een gezellig Amsterdams restaurant waar u de lunch geserveerd krijgt.

Fietstocht door Amsterdam       Graffitiworkshop in Amsterdam        Graffitiworkshop in Amsterdam

Graffitiworkshop

Na de lunch maakt u een korte wandeling naar het atelier waar u wordt ontvangen door onze Graffiti Master. U gaat deelnemen aan onze graffitiworkshop.

Graffiti is hot, hip en prachtig! Een graffitiworkshop is creatief, origineel en helemaal van deze tijd! In deze unieke workshop staan teambuilding en úw creativiteit centraal. De workshop begint met uitleg over de technieken en effecten, het maken van kleuroverlopen, opzetten en uitwerken van letters en thema's. Met deze informatie gaat u eerst individueel de basistechnieken oefenen. Hierna begint het echte werk en werkt u gezamenlijk een thema, logo, kreet of slogan uit.

U zult merken dat samenwerking essentieel is tijdens de graffitiworkshop; u werkt samen of per team aan één eindresultaat.

De diverse graffiti worden gemaakt op doeken die u na de workshop kunt meenemen en bijvoorbeeld in uw bedrijf kunt ophangen als tastbare herinnering.

De workshop kan bij u of op een van onze locaties plaats vinden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Deze graffitiworkshop inspireert, motiveert, enthousiasmeert, maar is vooral heel ontspannend en leuk!

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 10 personen
6 uur

Prijs op aanvraag

Ontvangst en begeleiding gedurende het programma

Koffie, thee en appeltaart

Fietstocht o.b.v. professionele gidsen

Lunch bestaande uit soep, luxe broodjes, koffie, thee en melk

Graffitiworkshop

Drankjes tijdens de workshop

Één doek per 10 personen

- Diner

- Spelprogramma

Schilderachtig Amsterdam
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.