info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Amsterdam Dropping, the ultimate game

Het spannendste avontuur van Mokum!

Gezellig! Een dagje uit in Amsterdam.

U wordt ontvangen in een typisch Jordanese kroeg, een onvervalste smartlap klinkt uit de speaker en onder het genot van een drankje en een hapje lijkt het een ontspannen dag te worden......

...... Totdat u en uw gasten tijdens de borrel op brute wijze worden gekidnapped door een overvalteam!

Vanuit een geblindeerd busje, wordt u in verschillende teams ergens aan de rand van de stad gedropt. Hier begint de zenuwslopende race tegen elkaar en tegen de klok!

Speurtocht door Amsterdam        Amsterdam Dropping        Dropping / Speurtocht Amsterdam

Alle teams krijgen een koffer met onbekende inhoud. Welk team weet middels superspannende opdrachten als eerste het einddoel te bereiken? Welk team kraakt als eerste de code van de kluis? Welk team lost het snelst de breinbrekende-puzzels op? En welk team vindt als eerste de gouden stadssleutel?! Volg de aanwijzingen die je krijgt via sms, gps of email en doorkruis de stad met een Tuk Tuk, boot, waterfiets, tram of metro. Zet met je team alles op alles om binnen vastgestelde tijd als eerste het mysterie te ontrafelen en terug te keren naar het startpunt!

De Amsterdam Dropping is een compleet verzorgd spannend stadsavontuur met supersnelle opdrachten en extreme uitdagingen. Dit spel is bij uitstek geschikt als kennismakingsprogramma of om de teamspirit te versterken, maar is ook een uniek familie- of bedrijfsuitje!

Speel dit extreem spannende avontuur nu in de mooiste stad van Europa!

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Aantal personen Vanaf 20 personen
Tijdsduur 4 uur
Prijs

Prijs op aanvraag

Inclusief
  • Ontvangst en begeleiding gedurende het gehele programma

    Inzet benodigd materiaal

    Inzet acteurs

    Hapjes en drankjes

Optioneel

- Diner

- Overnachting


Tip Onze andere Dagarrangementen
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.