Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

CONTACT / ENGLISH
info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Diner Trees

Na een heerlijk diner maakt u met Trees een wandeling door de rosse buurt van Amsterdam

Diner

Allereerst wordt u ontvangen in een sfeervol restaurant in het centrum van Amsterdam, waar u een heerlijk drie gangendiner krijgt geserveerd. Na de koffie wordt u opgeschrikt door Trees die u meeneemt voor haar rondleiding over de Wallen.

Met Trees over de Wallen        Rondleiding Redlight District        Stadswandeling Rosse Buurt Amsterdam       

Met Trees over de Wallen©

Trees Bakker runt de bedrijfskantine van Amsterdam Entertainment. Met name haar broodje bal is een veelgevraagd lunchgerecht. Voordat Trees bij ons kwam werken, werkte ze als toiletjuffrouw in diverse cafés op de Wallen.

In de jaren dat zij achter haar schoteltje zat, heeft zij een enorme schat aan verhalen, informatie en roddels verzameld over de Amsterdamse Wallen. Omdat wij u haar ervaringen niet willen onthouden, neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld.

Tijdens de rondleiding vertelt zij u over het ontstaan en de ontwikkeling van Amsterdam, van vissersdorp tot de metropool die zij nu is. Het accent van haar verhaal ligt vanzelfsprekend

op de voornaamste activiteit op de Wallen. Zij informeert u op haar eigen unieke wijze over de (laagste) tarieven en de belastingvoordelen voor de dames én de bezoekers van dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.

Trees is een warme, humoristische en excentrieke persoonlijkheid die een bijzondere band heeft met deze omgeving en dat zult u beslist merken aan haar verhaal.

'Met Trees over de Wallen' is een hilarische en onvergetelijke rondleiding waarbij u ook nog het één en ander opsteekt!

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 6 personen
5 uur voor ontvangst en rondleiding

65,75 p.p. excl. BTW

Ontvangst en begeleiding gedurende het programma
Drie gangendiner met onbeperkt drankjes (bier, fris en wijn) en koffie
Rondleiding ‘Met Trees over de Wallen ’

- Lunch
- Rondvaart

- Workshop

- Spelprogramma

Diner Yoka

Amsterdam Magistraal

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.