info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Amsterdam Dropping, the ultimate game!

Het spannendste avontuur van Mokum!

Gezellig! Een dagje uit in Amsterdam.

U wordt ontvangen in een typisch Jordanese kroeg, een onvervalste smartlap klinkt uit de speaker en onder het genot van een drankje en een hapje lijkt het een ontspannen avond te worden......

...... Totdat u en uw gasten tijdens de borrel op brute wijze worden gekidnapped door een overvalteam!

Vanuit een geblindeerd busje, wordt u in verschillende teams ergens aan de rand van de stad gedropt. Hier begint de zenuwslopende race tegen elkaar en tegen de klok!

Alle teams krijgen een koffer met onbekende inhoud. Welk team weet middels superspannende opdrachten als eerste het einddoel te bereiken? Welk team kraakt als eerste de code van de kluis? Welk team lost het snelst de breinbrekende-puzzels op? En welk team vindt als eerste de gouden stadssleutel?! Volg de aanwijzingen die je krijgt via sms, gps of email en doorkruis de stad met een Tuk Tuk, boot, waterfiets, tram of metro. Zet met je team alles op alles om binnen vastgestelde tijd als eerste het mysterie te ontrafelen en terug te keren naar het startpunt!

De Amsterdam Dropping is een compleet verzorgd spannend stadsavontuur met supersnelle opdrachten en extreme uitdagingen. Dit spel is bij uitstek geschikt als kinnismakingsprogramma of om de teamspirit te versterken , maar is ook een uniek familie of bedrijfsuitje!

Speel dit extreem spannende avontuur nu in de mooiste stad van Europa!

Vanaf 20 personen
4 uur
Op Aanvraag

Ontvangst en begeleiding gedurende het gehele programma

Inzet benodigd materiaal

Inzet acteurs

Hapjes en drankjes

- Diner
- Afsluitende borrel
Onze andere avondarrangementen
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.