info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Als de dag van toen©

Een avond vol herinneringen

Herinnert u het zich nog? Vroeger, met natte haartjes op de bank, lekker voor de buis: Hamelen, Ren je Rot, de Fabeltjeskrant of Q&Q kijken!

En deze kent u toch ook nog wel? 'Dancing Queen', 'Ich bin wie du' en 'Paradise by the Dashboard light'

Maar wie was ook alweer Dorus? Of Willem Duys? En wanneer maakten we ons zelf gek met de Rubiks Kubus of werden we bedolven onder macramé- wandversieringen.

Als de dag van toen        Avondvullende show        Dinnershow als de dag van toen

Dit, en nog veel meer, komt aan bod tijdens 'Als de dag van toen' een avondvullende spelshow gepresenteerd door twee bevlogen showmasters en ondersteund door onze 'drive-in show'.

Nadat de teams zijn gevormd en de captains zijn aangewezen gaat de wedstrijd van start; de teams gaan tegen elkaar strijden om de Grote Nostalgia Cup!

De show bestaat uit verschillende blokken. Van televisie tot radio, van rages tot bekende Nederlanders, muziek en internationale artiesten, alles komt voorbij tijdens deze avond vol jeugdsentimenten en herinneringen.

Naarmate de wedstrijd vordert leert u uw teamgenoten steeds beter kennen. U zult zich verbazen over de onuitputtelijke bron van kennis van uw collega's, het 'verborgen zangtalent' van uw buurman en de ware aard van uw afdelingschef (kijkt ze nou echt af?).

De allerlaatste opdracht zorgt altijd weer voor een verassende wending in de einduitslag. De puntenaantallen schieten omhoog wanneer alle teams in de finale de kans krijgen om een ongekend optreden te geven met een eigen versie van de YMCA dans.

U wordt niet langer in spanning gehouden, de punten worden geteld en onder luid applaus en gejuich krijgen de winnaars hun prijs uitgereikt, de enige echte Nostalgia Cup!

Het verlies van de andere teams wordt snel vergeten, de muziek gaat weer aan en de disc jockey zorgt voor een spetterende feestavond op de dansvloer.

'Als de dag van toen' is een avondvullende spelshow vol herinneringen aan vroeger. Ter afsluiting van de wervelende quiz, breekt de feestavond los en kunt u nog even voluit genieten van de nostalgische sfeer.

Het programma is geschikt voor iedereen en staat garant voor een hartverwarmde avond vol jeugdsentiment, meezingen en dansen.  

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

Vanaf 20 personen
1,5 uur (van de spelshow)
Op Aanvraag

Ontvangst en begeleiding gedurende het gehele programma

Inzet benodigd materiaal

Inzet acteurs

Hapjes en drankjes

- Diner
- Afsluitend feest

Nieuw Amsterdams Peil

De grote Kroegquiz

Ik hou van Holland

De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.