info@amsterdam-entertainment.nl
TEL: 0031(0)20-4288738
MOB: 0031(0)6-12163588

Angsterdam

Een griezelige rondleiding door de binnenstad van Amsterdam

Onze ervaren gids neemt u mee op een spookachtige wandeling. Hij verteld u waargebeurde en angstaanjagende verhalen die de andere en ''duistere'' kant van Amsterdam onthullen.

In de Middel Eeuwen waren de rechters maar zeker ook de burgers niet al te vriendelijk tegen de mensen die werden verdacht van zonden. Neem de brandstapels, de schandpalen en de meest afgrijzelijke martelwerktuigen.

Oud stadsplattegrond Amsterdam        Oude Kerk Amsterdam        Oude Stadhuis op de Dam in Amsterdam

De rondleiding ''Angsterdam'' kan plaatsvinden op twee verschillende momenten van de dag. De rondleiding die 's middags geven zal worden is minder angstaanjagend dan de avond wandeling.

Sagen en legenden wandeling

Deze wandeling zal plaatsvinden ergens op de dag en is minder ''griezelig''. Echter, wanneer u aandachtig luisterd naar de gids en u soms waant in vroegere tijden, zal het geen mens koud laten welke straffen er werden bedacht voor de zondaards. In heel Amsterdam staan gebouwen en liggen straatjes die een bijzonder verhaal hebben. Er zijn tevens ook een paar echte spookhuizen. Meestal is het daar overdag rustig, maar je weet maar nooit.....

Angsterdam

De ‘’gids’’ ( wij kunnen zijn ware identiteit uiteraard niet onthullen) kent de geschiedenis van de oude binnenstad op zijn duimpje, leidt u door de stad en vertelt u waargebeurde en bovendien angstaanjagende verhalen.

Voor de meest nuchtere mensen onder ons; zelfs u wordt aan het twijfelen gebracht. Spoken bestaan niet, of toch wel…?

Na deze rondleiding zult u Amsterdam met andere ogen bekijken.

Beide wandelingen zijn zowel infornatief als vermakelijk. Wanneer u één van twee wandelingen wilt reserveren, wilt u dan zo vriendelijk zijn om aan te geven of het om de avond- of middagwandeling gaat?

Wilt u reserveren, weten welke mogelijkheden er nog meer zijn of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel: 0031(0)20-4288738 of mail naar : info@amsterdam-entertainment.nl

 

Vanaf 6 personen
1,5 uur

€17,50 p.p. excl. BTW

wandeling o.b.v. een professionele gids
- Lunch/Diner
- Rondvaart
- Workshop
- Spelprogramma
Oranje Boven
De leukste uitjes in Amsterdam !
U heeft de Flash Player nodig om deze animatie te bekijken.